Action triathlon club

Ένα από τα λίγα αθλήματα που γυμνάζει όλο το σώμα. Πολύ απαιτητικό σε φυσική κατάσταση αλλά και τρομερά τεχνικό άθλημα. Προπονητικά από τα ποιό δύσκολά μια και χρειάζεται πολύ καλό προγραμματισμό προπόνησης για να μπορέσει να προπονηθείς συγχρόνως και στα τρία αγωνίσματα και ταυτόχρονα να αποφύγεις τραυματισμού. Λίγη αποφασίζουν να ασχοληθούν με αυτό αλλά αυτοί που τελικά ασχολούνται το λατρεύουν. 

 

 

 

Η προπόνηση του είναι ένας συνδυασμός προπονήσεων ποδηλασίας εξωτερικού χώρου ( εσωτερικού χώρου όταν ο καιρός είναι κακός), τρεξίματος και προπόνησης σε πισίνα και σε ανοιχτή θάλασσα όταν ο καιρός το επιτρέπει. Η προπόνηση με αντιστάσεις είναι αναπόσπαστο μέρος της προπόνησης των τριαθλητών. 

Εμείς στο γυμναστήριο Action Club ετοιμάσαμε την υπηρεσία Action triathlon club ακριβώς για αυτό το λόγο. 

Για να προσφέρουμε  τεχνογνωσία  στην ποδηλασία το τρέξιμο αλλά και τον κολύμπι. 

Συμβουλές για την βελτίωση της τεχνικής και στα τρία αγωνίσματα. 

Ένα χώρο προπόνησης που όταν ο καιρός δεν είναι καλός να μπορείς να προπονηθείς είτε στην ποδηλασία ( Spinning) είτε στο τρέξιμο ( Διαδρόμους) 

Ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο με μηχανήματα και βάρη για την εκτέλεση της απαραίτητης προπόνησης με αντιστάσεις. 

Τέλος ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο προγραμματισμό προπόνησης προσαρμοσμένο στις δυνατότητες αλλά και στον ελεύθερο χρόνο του κάθε αθλούμενο με σκοπό την ταχύτερη και χωρίς τραυματισμούς επίτευξη του στόχου του.

Με την δημιουργία του Action triathlon club έχουμε ως στόχο το ποιο επίπονο και απαιτητικό άθλημα αντοχή να το κάνουμε προσιτό σε όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτό.

 

Παλές Φυδάνης 

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Βελιγραδίου.